Tria el teu idioma...

divendres, 2 de gener de 2015

Hellouuu 2015! Holaaa Project Life Cafè!!!

Bon dia i Bon Any!

Benvinguts a Tots al 2015!

Primera foto del 2015 - Bon dia Carla!


S'han acabat les ressaques del primer dia de l'any!

Ara les que tinc són d'empatxar-me dels petons que li faig a la meva petita de bon matí i us asseguro que després de provar-ho ja no les canvio per cap bailoteo amb cotillón ni música de xaranga del món:D

("...quién me ha visto y quién me ve!")

El 2014 ha estat l'any de la meva vida, 
sense cap mena de dubte,
però el 2015 també promet:)

Durant aquest any m'he hagut d'anar adaptant a les noves situacions i canvis de la meva vida. Amb paciència i una bona dosis d'alegria i optimisme, a tot s'arriba, però també s'arriba a un punt en el que o pares i comences a posar prioritats o la teva vida personal se'n va i desapareix fulminada.

Perquè si alguna cosa he après durant aquests últims 6 mesos, i ATENCIÓ!!! primera i segona regles d'or per ser una una bona mare:

"Si la mama funciona, TOT funciona"
"I si la mama està bé, la nena està bé"

I perquè la mama funcioni, no només ha d'anar a treballar cada dia i  preocupar-se de que la casa no trontolli perquè no hi ha menjar a la nevera, volquers a l'estanteria o roba neta. No només ha de voler disfrutar al màxim de la seva nena tardes i tardes senceres rient juntes amb el Mic, sortint a passejar o rebolcant-se de risa al llit perquè ens agrada fer la croqueta després d'una llarga migdiada...

Perquè una mama funcioni i funcioni bé, ha d'aprendre que és tan important la llista de coses anteriors com trobar el temps necessari per fer les coses que només per ella i a ella li agraden. 

Perquè només d'aquesta manera les podrà fer bé TOTES, apareixent així els famosos superpoders que diuen, i és cert, que tota mare té;)

Així que amb aquesta filosofia, carrego piles i renovo energies per continuar fent totes aquelles coses que m'il·lusionen i que injectaran encara més superpoders a la meva vida.


.............


Fa 6 mesos vaig decidir que volia començar un Project Life per documentar la vida de la Carla. 

A dia d'avui no us explico lo atrassadíssim que el porto i la ràbia que m'arriba a fer no arribar a tot arreu... 

El que sí us explicaré és que aquest 2015 m'he proposat portar-lo al dia i trobar fins i tots els forats de temps necessaris per fer totes les setmanes que no vaig ser capaç de fer l'any passat.

Voleu saber el secret?

Project Life CafèUn blog creat entre 6 amigues d'estils i caràcters ben diferents però amb una afició en comú: l'scrap; i un únic objectiu: passar-nos ho bé creant, parlant i aprenent qualsevol cosa que tingui a veure amb el "Project Life"

Elles són:

Mireia Carbonell
Martu Alterada
Núria Prieto
Xènia Crafts
Ruth Lovely Corner

i jo;)
La tertúlia comença!

Visita'ns al nostre blog 
i uneix-te a nosaltres en aquesta nova aventura!

;)
Esther

2 comentaris:

  1. Ole ole i oleeeeeee!!! Serà genial veure el teu pl... amb el teu estil que em torna boja i aquesta peque que està per menjar-se-la!! Enhorabona!!
    Ptonets!!

    ResponElimina
  2. Ni te cuento lo que entiendo todo esto que escribes!!! jajaja..y sí, lo has resumido genial, no lo hubiera dicho mejor, la mama tiene que estar muuuuuuuy bien para que todo funcione, y otro de los trucos es ser positivo y levantarte con una sonrisota todo los dias... y tu de eso tienes mogollón o al menos es lo que desprendes virtualmente! Ale, besitos!!!!!!

    ResponElimina